Wie ben ik?

Even voorstellen, ondanks dat de bevalling natuurlijk om JOU gaat vind ik het belangrijk om wat meer over mezelf te delen.  Mijn naam is Silvie Soumah, moeder van 3 jonge kindjes. Ik woon samen met mijn man en kinderen in Eindhoven en houd me al jaren bezig met het ondersteunen van vrouwen, ik begon als vrijwillig gezinscoach en ben daarnaast zelf aan de slag gegaan als coach voor moeders. Na een aantal sessies met zwangere vrouwen werd het voor mij heel duidelijk dat deze doelgroep mij toebehoort. Daarom ben ik nu werkzaam in de kraamzorg én als Doula.

Ondanks dat de zwangerschap (vaak) een mooie en bijzondere periode is merkte ik dat angst voor de bevalling een enorme rol speelt bij de zwangere vrouw.  Daarnaast zijn we ons als zwangeren steeds bewuster van het effect dat de bevalling op ons kindje heeft en willen we eraan bijdragen dat deze op een fijne manier geboren wordt.
We verlangen naar meer regie in het geboorteproces. Dit is iets waar ik in mijn werk als doula extra aandacht aan zal besteden.

Als moeder van 3 jonge kinderen zitten de bevallingen nog vers in mijn geheugen.
Het meest onderschatte aandeel in persoonlijke groei vind ik persoonlijk wel een bevalling.
Het kan een enorm helende ervaring zijn die een positief effect teweeg brengt in alle facetten van jouw leven.
Wanneer jij namelijk je eigen gevoel durft te volgen tijdens je bevalling, en volledig kunt vertrouwen op jouw eigen lichaam en kracht zul je hier AL-TIJD op terug kunnen vallen.
Een bevalling is zoveel meer dan een fysiologisch proces waarbij er een mensje geboren wordt.
Naast een baby wordt er ook een moeder geboren, dit verdient dezelfde aandacht.
Het is een emotionele ervaring die niet onderschat moet worden.
Deze dag zal jij heel je leven herinneren en die herinnering is GOUD waard.

Lijkt het je leuk om kennis te maken en te kijken of er een klik is? Laat dan gerust even jouw gegevens achter met daarbij ook jouw uitgerekende datum. Ik zal dan contact met je opnemen voor een vrijblijvend intake gesprek!
Ik kijk er naar uit om jou als doula begeleiding te bieden.
Benieuwd naar de tarieven? Je vindt ze hier.